Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

De Utrechtse Heuvelrug, vorstelijk genieten van een verrassend veelzijdig verblijf

ACSI card

Faciliteiten van De Zeven Linden


De kampeerplaatsen zijn ruim en goed onderhouden, voorzien van elektra en een aantal van eigen water- en rioolaansluiting. De plaatsen liggen in de zon of beschut onder de bomen. Voor tentkampeerders, campers en gasten met honden zijn er speciale velden en er is een trekkershut, de keuze is aan u. In het voor- en najaar kunt u uitstekend bij ons kamperen dankzij twee verwarmde toiletgebouwen. Voor kinderen is er een gedeelte met eigen wastafel, douche en toilet. Natuurlijk ontbreken ook het babylavet, de gezinsdouches, het mindervalidentoilet en de was- droogcombinatie niet.

Kranten, brood, melk en kaas zijn in de minishop verkrijgbaar. Er is een terras met een uitgifteluik voor snacks. Draadloos internetten is mogelijk.

Zes velden hebben een eigen speelplaatsje en het hele terrein is autovrij. Maar er is meer... Een huttenbos, een trapveld, ruimte om te volleyen en natuurlijk het vlakbij gelegen openluchtzwembad. In het hoogseizoen is het recreatieteam aanwezig met gezellige, creatieve en sportieve activiteiten. Samen wandelen in de bossen of op de hei, een avond- verhaaltje voor de allerkleinsten en broodjes bakken bij het kampvuur.