Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

De Utrechtse Heuvelrug, vorstelijk genieten van een verrassend veelzijdig verblijf

ACSI card

Faciliteiten van De Thijmse Berg


De Thijmse Berg biedt u alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf. Brengt u eens een bezoek in ons restaurant/cafe 't Paviljoen' en bijhorende snackbar (snacks, ijsjes, dranken), het buitenverwarmde zwembad of ons tennisbaan. Uiteraard is er ook genoeg te beleven voor de kinderen.

*Receptie
Heeft u vragen en problemen dan kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Zij geven u graag meer informatie over attracties of bezienswaardigheden in de regio.

Openingstijden receptie: maandag tot en met zaterdag van 09:00 -17:00 uur, zondag van 10:00 tot en met 16.00 uur.

* Speeltuin
Centraal op het park bevindt zich een grote speeltuin waarin kinderen zich geen moment hoeft te vervelen. Bij de kampeervelden staan er ook enkele speeltoestellen. Uiteraard hebben wij ook aan de ouders gedacht die vanaf een bankje toezicht kan houden.

*Zwembad
De Thijmse Berg heeft een verwarmd buitenzwembad en een peuterbad. De baden worden verwarmd met een verwarmingsinstallatie en zonnecollectoren. Als het buiten kouder is dan 21 graden Celsius, kunnen we besluiten om het zwembad gesloten te houden

*Bar/restaurant 't Paviljoen
Wij verwelkomen u graag in ons a la carte restaurant t' Paviljoen. U kunt hier genieten van een kopje koffie/thee of een uitgebreid diner. Met mooi weer is de buitenbar geopend die altijd voorzien is van een heerlijke ambiance en carribisch muziek. Ook kunt u terecht bij onze snackbar voor een bakje friet en drinken.

* Sportief
Op Allurepark de Thijmse Berg kunt u gebruik maken van onze professionele hardcourt tennisbaan. Op 15 minuten afstand een golfbaan bestaande uit volwaardige 27-holes A-status wedstrijdbaan met deels overdekte drivingrange, putting green, oefenbunkers en pitching green (minimaal GVB verplicht). Wilt u een potje voetgolfen? Dat kan op 10 minuten rij afstand .

* Fietsverhuur
Fietsen is een populaire activiteit onder de gasten van de Thijmse Berg. Met de ANWB fietsroutes kunt u gemakkelijk en snel zelf bepalen welke route u gaat volgen. Bij de receptie is het mogelijk gratis fietsroutes te verkrijgen. Ook is het mogelijk tegen betalinge en FALK knooppunten fietskaart  van de omgeving te verkrijgen.

* Animatie
Tijdens de schoolvakanties zijn er speciaal voor de kinderen een professioneel animatie team aanwezig.

*Wifi
Op de kampeervelden, bij het zwembad en rondom ons restaurant is er gratis WIFI beschikbaar voor onze gasten.